Spartan Mobility (SM) 1.szint

Mobilizáció, korrekció, rehab, izompólya fellazítás,
Budapest, 2019.október 26. / Alap, nyílt tanfolyam

Személyes véleményem:

"Ez a képzés is én saját magam vagyok. A 20 éves edzői tapasztalatom, a rehabilitációban való jártasságom, a kórházakban tanult technikák ihlették. Egyszerűen imádom, és kiemelkedően fontosnak tartom. Mindig, mindenhol lehet és kell is alkalmazni. A saját edzéseim a személyi edzéseim, kiscsoportos óráim szerves része, mindenkinél alkalmazom hatékonyan.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan edzeni, azoknak, akik tudni akarják a miérteket és egy egyedülálló tanfolyamon tőlem szeretnének tanulni." 

Képzés bemutatása:

Spartan Mobility (SM) - A hiánypótló képzésekhez tartozik a Spartan Mobility tanfolyam, amit én szívem szerint minden élsportolónak, hobbi sportolónak, sport edzőnek, sport oktatónak kötelezővé tennék. A testünk igazi megismerésében rejlik az edzéseinkben hozott teljesítmény és progresszív fejlődés, ehhez viszont először magunkat kell megismernünk és értenünk kell a testünk csodálatos működését.
A Spartan Mobility tanfolyam 2014-ben csupán csak 1x került megrendezésre és akkor is csak végzett spartan oktatóknak állt a rendelkezésére. Mára felismertünk ennek a tanfolyamnak a jelentőségét, megértettük, hogy olyan hiánypótló mozgásos folyamatokat, gyakorlatokat tartalmaz, amit mindenki számára elérhetővé kell, hogy tegyünk. Ezért a 2018-as évtől folyamatosan elérhető ez az oktatás mindenki számára! Elővégzettséget nem igényel.

Bár ki jöhet rá, aki szeretne pontosan, helyesen, okosan, tudatosan edzeni, mert minden edzésnek ez az alapja.