Spartan Girja®

Spartan Gear- Spartan Girja ® -kettlebell tréning

Spartan Fighter®

Spartan Gear- Spartan Fighter ® funkcionális és mentális fejlesztő tréning

Spartan Body weight®

Spartanfitt ® Spartan Body weight-saját testsúlyos tréning

Spartanfitt®

Spartanfitt ® Spartanfitt Színpadi megjelenések, aerobic alapú show tréning

Spartan megjelenések

Nézd meg rendezvényeinket és jelentkezz képzéseinkre!

SprtanFitt - Never give up

Kezd meg az edzést még ma

Motiváló videó

Lejátszás

Blog

Fittaréna fellépés
Fittaréna fellépés
2017-10-28 10:00:00

Az év legfittebb napja!
Kihagyhatatlan szuper lehetőség áll előttetek október 28- án....

Spartan vizsgák december 13-án
Spartan vizsgák december 13-án
2015-11-18 17:01:10

Spartan végső vizsgák!...

Események

Spartanfitt ®- Spartan Body weight-saját testsúlyos tréning. Csak a saját testünket és a gravitációt használjuk ellenállásnak, legfőképpen alap mozgáskultúrát és a finom motoros egységeket javító rehab, prehab, koordinációs, javító és funkcionális edzés. Mindenkinek javasolt külön edzésprogramként vagy kiegészítő edzésként, sportág specifikusan, sportsérülések után. Amilyen könnyűnek látszik, annyira lehetnek az órák a csoport összetételétől függően könnyűek és nagyon nehezek. Minden edzésnek ez az alapja.
Spartan Girja ® -kettlebell az eredeti orosz edzés, ami magába foglalja a Girja Sport elemeit is. Erő, állóképesség és a törzsizom erőteljes, dinamikus fejlesztésére szolgál. A teljes testet átdolgoztatva, izomépítő és magas kalóriafelhasználású edzés. Kezdje el most!
Spartan Gear- Spartan Fighter ®- Komplex funkcionális edzés, a küzdősportok világát ötvözve a már megszokott elemekkel. Fizikai, erő, állóképesség fejlesztést, rehabilitációt, test korrekciót és mentális fejlesztést együttesen tartalmazó, közepes és magas kalóriaégetésű rendszer, változatos eszközhasználattal. Ezt sose lehet megunni! Kezdje el most!
Spartanfitt ®- Spartan Body weight-saját testsúlyos tréning Body weight ® Spartan Girja ® -kettlebell az eredeti orosz edzés Spartan Girja ® Spartan Gear- Spartan Fighter ®- Komplex funkcionális edzés Spartan Fighter ®